top of page

OPPBEVARINGSKASSE

Om det er noe vi omtrent aldri får nok av hjemme, så må det vel være oppbevaringsplasser. I "gamle dager", så skulle omtrent alt man hadde stilles fram på hyller, blomsterbrett, vitrineskap osv osv. 

Nå er det (heldigvis) sånn at det skal være litt mer minimalistisk og gjenstandene som er framme har gjerne en mening eller gir en spesiell følelse. Samtidig så er interiørbilde blitt generelt roligere med matte, duse farger og møbler som skal ose av hygge og hjemmekos. 

Skal sies at denne snekkeren er ingen interiørekspert, men det er dette inntrykket jeg har fått ut i fra en rekke interiørsider og instagramkontoer. 

Det jeg derimot kan bidra med er å gi deg oppskriften på et møbel som både kan gi deg plass til å legge vekk ting som kanskje vil eller bare bli liggende på stuebordet eller i "roteskuffen. 

Dette er gjort på en relativt enkel måte som jeg tror de fleste skal kunne få til. Samtidig er den laget av rimelige materialer. Man kan veldig gjerne også velge å gjenbruke materialer til dette prosjektet. Kanskje du har noen som er utdatert som kun trenger en liten make-over. 

FullSizeRender.jpg
Oppbevaringskasse-1.jpg
TRYKK PÅ BILDE FOR Å FÅ DET STØRRE

VERKTØY BRUKT I VIDEON

fxa png.PNG
deltasliper fxa.PNG
sirkelsag fxa.PNG
vinkel bahco.PNG
meterstokk240.PNG
målebånd fxa.PNG
ryobi spikerpistol.PNG
fxa limklemme.PNG
osmo pads.PNG
hullsag.PNG
blå blyant.PNG
bottom of page