top of page

PAKKETRE

Julen er helt klart min favoritt høytid, selv om det kanskje mer og mer med årene, tar lenger tid før julestemningen virkelig setter inn. Noe av grunnen kan jo være det at det er mer som må være på plass og at man glemmer kanskje å trekke seg litt tilbake og bare gjøre koselige juleting. 

Som det gode, gamle juleverkstedet som man gjorde som liten. Heldigvis kommer det mer og mer tilbake ved at man tenker litt mer på gjenbruk og ikke minst det å lage gavene selv. Blir nesten ikke noe mer personlig gave enn det og de huskes gjerne bedre senere.

Julepynten er også veldig koselig å kunne lage selv. Derfor så har jeg laget en veldig enkel oppskrift på en juletre-hylle som kan brukes til veldig mye. Pakkekalender, julepynthylle eller rett og slett et juletre for de som har liten plass. 

Håper på å få se bilder av mange sånne i julen. Legger du det ut på Instagram eller Facebook. Tagg gjerne bilde med #snekkerniklas

IMG_3055.jpg
Hjemmelaget julepynt er jo det beste. Nå

TIPS: Det brune papiret brukt på pakkene på bildet er gulvdekningspapp og pakketråden er vanlig snor. Rullene varer mye lenger og kanskje har du noe sånt allerede liggende hjemme.

Trykk på bildet for å få det større

VERKTØY BRUKT I VIDEON

kapp_og_gjærsag.PNG
fxa png.PNG
deltasliper fxa.PNG
ean-7317842004015.jpg
pensel osmo.png
pica pencil.PNG
bottom of page