Tilbake til tegnebrettet2017 ble året hvor jeg, etter å kun å hatt ideen boblende i hodet, satt den til live. Bitene falt på plass og jeg følte tiden var inne for å kunne dele min kunnskap for å gjøre det lettere for alle å kunne lage sine egen ting, med enkle midler og materialer. Prosjektene var ikke mange, men da fikk jeg testet både hva som kunne funke for dere og også eksperimentert meg fram til gode løsninger med video og ikke minst denne nettsiden. Og det er fortsatt litt prøving og feiling.


2018 blir et år med flere prosjekt og en litt tydeligere plan fremover. Med Byggmakker i ryggen, så har jeg alle muligheter til å kunne lokke fram snekkeren i de fleste og inspirere til å minske kjøp av nye ting. Kanskje også få mange til å fikse på ting som før hadde bare blitt kastet.


Uansett så er det mye gøy å se fram i mot, så bli gjerne med meg.


-Niklas0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Her SKJER DET TING

Hei DIY interessert! Her har det vært lite innhold i det siste. Vel, egentlig kanskje i det hele tatt. Det tenkte jeg at jeg skulle endre litt på i 2020 da jeg har planlagt flere konkurranser, #-chall

© 2023 by snekkerniklas.no. Proudly created with Wix.com

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Google+ App Icon
Mine gode sponsorer